/ Правителствена информационна служба
Валери Симеонов обеща още битки с картели и монополи, както и откри фронт срещу разпространението на дрога. Той се закани да разбие монопола в сектора на горивата, а след него - и в сферата на мобилните услугиПредстои и много сериозна битка срещу разпространението на дрога в България, закани се още Симеонов в ефира на СКАТ.

"Ако имаме подкрепата на нашите по-големи партньори, както и на Народното събрание, ще се справим с наркопласьорите, с големите вериги за доставка на опасната отрова, която погубва децата ни“, каза лидерът на НФСБ.

„Целият този процес се покровителства от полицейски служители на различно ниво, което налага незабавни реформи и кадрови промени", обвини лидерът на НФСБ.

„Сигурен съм, че ще успеем да пресечем картелните схеми на съгласуване на цените на веригите бензиностанции“, коментира още той.

„Обществото израсна, узря, видя, че няма нищо по-силно от държавата, дори когато става дума за най-опасните престъпници", обобщи по-малкият коалиционен партньор във властта. Симеонов припомни, че когато е започнала битката срещу хазартната зависимост и дейността на Божков, са го предупреждавали да не се захваща с обвиняемия хазартен ос, защото е опасен.

"Колелото се завъртя, когато внесохме нашия законопроект и започнахме да обясняваме колко е важно държавата да си отвоюва лотарията“, заключи Валери Симеонов.