Премиерът назначи осем заместник-министри
Премиерът назначи осем заместник-министри / снимка: Sofia Photo Agency

Премиерът Бойко Борисов издаде заповеди за назначаване на осем заместник-министри, съобщиха от правителствената информационна служба.
   
Това са заместниците на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев - Лиляна Николова, Екатерина Гечева-Захариева и Георги Прегьов, и на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков - Евгени Ангелов, Мая Христова и Иво Маринов.
   
Назначени са също и Димитър Дерелиев - за заместник-министър на културата, и Валентин Радев - заместник-министър на отбраната.
   
Вече са напълно формирани екипите в 12 министерства - Министерство на околната среда и водите; Министерство на правосъдието; Министерство на финансите; Министерство на здравеопазването; Министерство на земеделието и храните; Министерство на труда и социалната политика , Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията; Министерство на отбраната; Министерство на физическото възпитание и спорта; Министерство на културата, Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, се посочва в съобщението.