Масово сбиване в Благоевград, двама младежи са с порезни рани
Масово сбиване в Благоевград, двама младежи са с порезни рани / DarikNews.bg

Двама младежи на по 21 години са с множество порезни рани, нанесени с нож при масово сбиване тази сутрин в центъра на Благоевград, няма опасност за живота им.

Към 5.15 часа тази сутрин пред закусвалня "Младите лъвове" в центъра на града възниква сбиване между две компании от жк. "Струмско" и "Плаж махала". Четиримата младежи от Струмско са нападнати от двойно превъзхождащата ги по численост компания от махалата край градския плаж. В хода на нападението младежите от плажа използвали ножове. Вследствие на това в Спешното отделение на МБАЛ-Благоевград са потърсили лекарска помощ двама 21 -годишни младежи. Единият е с пет порезни рани по гърба, гърдите и главата.

Връстникът му е с две порезни рани в прасеца на левия крак, съобщава БГНЕС. След като раните на двамата младежи са обработени и зашити от дежурния лекар, за инцидента е била уведомена полицията.

Започнала е работа по изясняване на инцидента и установяване на нападателите. Пострадалите младежи, двама от които са с контузни рани по главите, вследствие на юмручни удари, бяха отведени в полицията, за да дадат показания. Потърпевшите са разпознали един от нападателите.