/ nova.bg
Собственикът на efbet Цветомир Найденов публикува остър коментар по повод заканата на укриващия се в Обединените арабски емирства Васил Божков да заведе дела за репресии срещу близките и служителите ме. 

Божков е обвиняем за 11 престъпления у нас и се укрива от българското правосъдие от началото на февруари. Той дължи и 700 милиона на държавната хазна от невнесени данъци по Закона за хазарта. 

"Гледам, че Васил Божков говори за приятели, партньори, семейство...мхм, Манол му беше приятел по едно време, видяхме какво стана. Партньори му бяха : Пламен, Стойне, Боре, Орлин, Тони, Огнян,......всички до един изгонени със скандали, ощавени и заграбени, дори и посмъртно! Служителите...женската част се сещаме какво се случва... ", написа бизнесменът в официалния си профил във фейсбук. 



"Семейството...там е гротеска, не отиде на сватбата на единственото си дете заради поредната си любовница, но само това да беше. Общо взето не му пука за никой.", разказва още Найденов в поста си. 

"За хунтата, дааа... за пръв път Обвиняемият Божков се среща със Закона както нормалните обвиняеми и веднага започна да говори като политическите противници на правителството. Стратегията му е ясна на всички, само ми е чудно как политическите му покровители и медийни партньори залагат на най-страхливото камикадзе в историята на човечеството. Щом започна да се съюзява с други обвиняеми, за които доскоро мислеше, че са му врагове и искаше да си ги приключва по неговите си начини, значи наистина Божков е ужасно отчаян...", пише още Цветомир Найденов. 

"И накрая любимото ми :

Васил Божков : Бъдете здрави! - докато не ви изнасиля, изпратя да ви убият или пребият. The End."
, заключва той.