Цветанов представи новия директор на полицията в Благоевград
Цветанов представи новия директор на полицията в Благоевград / DarikNews
Цветанов представи новия директор на полицията в Благоевград
27220
Цветанов представи новия директор на полицията в Благоевград
  • Цветанов представи новия директор на полицията в Благоевград

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов представи пред личния състав новия временно изпълняващ длъжността директор на Областната дирекция на МВР в Благоевград Йордан Кочев - досегашен началник на група "Миграция" в благоевградската областна дирекция. Комисар Константин Титянов е назначен в Инспектората на МВР.

"Не съм кум на лидера на ГЕРБ Костадин Хаджигаев. С него сме приятели от детинство", разкри новоназначеният полицейски директор Кочев. Той обеща, че ще се запознае детайлно с криминалната обстановка в региона и ще работи изцяло за достигане на още по-добри резултати на полицейските служби в Благоевградско.

Предстоят конкурси за длъжностите заместник-директор на Областната дирекция на МВР в Благоевград, каза Цветанов. На въпрос дали предвижда нова кадрова политика в полицейските управления в областта, Цветанов заяви, че ще обяви евентуалните рокади в ръководните постове след анализ на показани резултати в районните управления и служби.

"Назначението на Йордан Кочев не е политическо. Вярвам, че той ще бъде достоен за този пост. Доволен съм и от работата на комисар Константин Титянов, неслучайно той ще е занапред в Инспектората на МВР", заяви вицепремиерът Цветан Цветанов.