Богдан Николов за освиркалите Борисов в „Арена Армеец”: Липсват им първите 7 г.
Богдан Николов за освиркалите Борисов в „Арена Армеец”: Липсват им първите 7 г. / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Богдан Николов за освиркалите Борисов в „Арена Армеец”: Липсват им първите 7 г.
48304
Богдан Николов за освиркалите Борисов в „Арена Армеец”: Липсват им първите 7 г.
  • Богдан Николов за освиркалите Борисов в „Арена Армеец”: Липсват им първите 7 г.

На българите, които освиркаха премиера Бойко Борисов в събота на моторното шоу в зала „Арена Армеец", им липсват първите седем години, това беше лаконичният коментар на шефа на федерацията по мотоциклетизъм Богдан Николов пред Дарик по темата. Той отказа да говори повече за освиркването, защото този сюжет според него неоснователно изместил самото шоу.

Освиркванията от трибуните на моторното шоу в новата спортна зала при всяко споменаване на името на министър-председателя предизвикаха гнева на шефа на федерацията по мотоциклетизъм Богдан Николов, който днес не искаше да говори за тях, а в събота според публикации в пресата е оценил публиката като „тъпа".

Дарик потърси Богдан Николов с идеята да попита доколко това е емоционална реакция и смята ли да се извини, но така и не успя да му зададе този въпрос заради недоволството му, че изобщо е занимаван със сюжета с освиркването:

Това ли ви е най-интересно на вас от Дарик радио от цялата случка?! Не е важна случката. Въпросът е какво се е случило, че имаше 9000 души вътре, които не са се събирали никога в тази зала. След като започнахте с това, няма за какво да си говорим с вас.

А какво толкова Ви притеснява темата?

Мен не ме притеснява, все тая ми е. На тези, за които говорите, им липсват първите седем години.