Два дни отпуск допълнително са малко за тези крехки и раними създания, каза евродепутатът
Във възторг съм от предложението на ВМРО. Време беше да се направи нещо и за непушачите, тъй като те са изключително крехки и раними създания, които изключително много се изморяват от мислите за вечен живот. Два дни са им малко, трябва поне седмица да им дадат. Те се изтощават да мислят как да живеят здравословно”. Това коментира с усмивка евродепутатът Андрей Слабаков по NOVA във връзка с предложението на ВМРО непушачите да се ползват с още 2 дни платен отпуск. 

"Трябваше да помислим и за непушачите. Те трябва да се пенсионират преди 40 години, преди миньорите, тъй като наистина са много изморени. Представете си колко книги за здравословен живот са изчели”, заяви евродепутатът.

Бонус за непушачи: Два дни отпуск за служителите, които не пушат

"Техният труд е невиждан! Представете си само колко книги за здравословен живот за прочели. Аз съм "за", колкото и невероятно да ви се струва. Не сме изключително толерантни хора, смятаме, че и непушачите са човеци.", продължи с иронията евродепутатът. 

"Смятам, че те трябва да оцеляват по някакъв начин. Ние ги тровим и те заслужават своята почивка. Да се свали пенсионната възраст за тях до 40 години, те са изключително изморени и отрудени и заслужават своята почивка. Не ще умрем млади, както пише на кутията ми с цигари, но ще работим за тях.", добави той. 



 
nova.bg