Александър Антов е застрелян с два куршума в главата
Александър Антов е застрелян с два куршума в главата / netinfo
Прокуратурата: Антов е застрелян в главата
83496
Прокуратурата: Антов е застрелян в главата
Прокуратурата: Антов е застрелян в главата
  • Прокуратурата: Антов е застрелян в главата
  • Прокуратурата: Антов е застрелян в главата

63-годишният собственик на модна къща "Агресия" беше застрелян в софийското село Бистрица. Александър Антов е бил убит с два куршума в главата, докато е разхождал своето куче недалеч от дома си.

Откриха застрелян собственика на модна къща в София (СНИМКИ)

От МВР съобщиха още, че бизнесменът е излязъл от дома си на разходка с домашното си куче около 18.00 часа. Малко по-късно вечерта животното се прибирало само в семейната къща. Роднините на Антов, притеснени от забавянето му, веднага подали сигнал в полицията. На мястото пристигнал патрул на СДВР, който обходил маршрута. Малко преди полунощ тялото на мъжа е намерено в гориста местност на няколко метра от къщата му.

Кой е Александър Антов

В събота през целия ден в периметъра, където е открит простреляният мъж, се извършваше следствен оглед. Зам.-директорът на столичната полиция Антон Златанов коментира пред журналисти, че мястото, където е намерен трупът, е глухо и предстои да се изясни дали е имало свидетели на инцидента, както и видимост на някои от камерите в района на къщата на Антов.

"Работим по всички възможни версии, уточняваме всички вероятности", каза Златанов и допълни, че не иска да лансира версии и да разкрива детайли по случая. Той увери, че се работи с голям ресурс по разследването.

Няма информация срещу Антов или семейството му да са отправяни заплахи. По случая е образувано досъдебно производство в СГП, назначени са и множество експертизи.

Това е второто убийство в столицата в рамките само на два дни.