Днес министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев ще приеме на среща роднините на издирвания Емил Боев, предаде БТА. На нея ще присъства директорът на Областната дирекция на МВР -Перник Павел Млеканов. Това съобщи главният секретар на МВР Петър Тодоров.

Вече 12 ден 25-годишният Емил Боев, който изчезна след фестивала "Сурва" в Перник, е в неизвестност.

Близки, доброволци, спасители, пожарна, полиция и водолази обхождат града и околността. За момента, обаче, без резултат. 

В търсене: Братът на Емил разпространи важна информация за него (СНИМКА)

В профила си във Фейсбук братът на Емил, Мартин Боев, публикува информация, че за дните през седмицата спират обходите. Той обаче уточнява, че това не означава, че са се отказали от издирването му



"Идеята ми е на този етап да направим уикенда пак един ударен обход, с график, с ясен маршрут, който ще постна тук и в групата и с ясна комуникация. Ще ползваме тези делнични дни за да измислим къде точно, и по какъв начин, като веднага щом е ясно ще се постне в групата за да се дообсъди", написа Мартин.

Той отправи апел към хората да не спират да разпространяват информацията за брат му.

Обявиха награда от 100 000 лева за откриването Емил (ВИДЕО)

"Просто за мен е много важно да го правим ефикасно и смислено - аз се моля и надявам да не е навън по тези времена, нито пък вече имаме някаква критична индикация че е. Моля ви, ако някой има предложения, мнения и критики, нека са тук отдолу, за да можем ясно да разберем как да направим цялото нещо по-добро, което е най-голямото ми желание", пише още той.

Междувременно с това, Мартин публикува видео на брат си, на които се вижда колко грижовен човек е. 



"Дори и аз не ги бях виждал тези видеа, няма да крия, мой пропуск като негов брат, но сега в 11-ия ден от неговата липса, всичко, което виждам ми стопля душата и ми казва "колкото трябва". Това с кафетата е как изненадва приятелка със закуска, в коментарите има още видеа със специални моменти", уточнява Мартин Боев.