/ Parfium.bg
За своето начало и прохождане в бизнеса споделят основателката на бранда Биляна Филаретова и синът й Васил Йорданов:

Кога, как и кой стартира бизнеса на Parfium.bg

През 2009-та година основателката на бранда Биляна Филаретова и синът й Васил Йорданов решават да обединят знанията и уменията си. Самата Биляна има зад гърба си дългогодишен професионален опит в областта на селективната парфюмерия и козметика. Тя е преминала през много обучения при едни от най-известните парфюмерийни брандове, предлагани в България и отговаря за подбирането на най-качествените аромати за клиентите. Васил, от друга страна, има богат опит с онлайн търговията – той е собственик на един от първите онлайн магазини в страната и се грижи за безпроблемното и плавно пазаруване в Parfium.bg.

парфюми

Кое е вашето конкурентно предимство пред брандове във вашата ниша?

Нашето конкурентно предимство е в богатия ни асортимент от ексклузивни и висококачествени парфюми и козметика, подкрепени от над 13-годишен опит и експертиза в индустрията.

Има ли сезонност при продуктите ви? Кои са най-силните и съответно най-слабите периоди във вашите продажби?

Да, имаме сезонност в продажбите си. Най-силните периоди са през празничните месеци като Коледа и Великден, както и в началото на пролетта, когато хората търсят свежи и леки аромати.

Колко често реализирате нови продукти? Експериментирате ли или всичко е базирано на прецизни проучвания?

При подбора на предлаганите брандове се водим изцяло от професионализма си. Правим проучвания на пазара за интереса на клиентите ни към определени парфюмерийни марки. Също така инвестираме и предлагаме и брандове които според нас като професионалисти заслужават интерес.

парфюми
Parfium.bg

Кажете името на една личност, на която се възхищавате и е ваш пример

🚀 Илон Мъск: Визия, иновации, предизвикателства - вдъхновение за всички! 🌟

Как бихте завършили изречението: Да се прави онлайн бизнес в България си струва, защото...?

Да се прави онлайн бизнес в България си струва, защото сегашният бизнес климат и технологичното развитие създават идеална среда за иновации и успешно начало. С ниска бариера за влизане и възможност за национален обхват

Parfium.bg e част от eCommerce Academy Awards 2023 - Конкурсът на електронните търговци в България. Повече за наградите и как да се включите можете да видите тук: https://awards.ecommercebg.com/.