/ Община Белоградчик
Дарителска акция бе направена в Община Белоградчик по инициатива на ученици, учители и родители на деца от столичното училище "Проф. "Иван Апостолов". В основата на цялостната организация е учителското семейство Полина и Атанас Димитрови, които поддържат редовен контакт с местната община.

Великденски пакети за възрастни хора в Белоградчик

Пакети с продукти и стоки от първа необходимост бяха раздадени на крайно нуждаещите се възрастни, самотни  и болни лица от  селата на община Белоградчик. “Срещите между възрастните хора и децата бяха изключително трогателни, изпълнени с много вълнение и емоции, понякога и сълзи”, коментираха местните жители.

Подаряването на благотворителните пакети.
Община Белоградчик

Всъщност повечето вече се познаваха от края на миналата година и проведената акция по време на Коледните празници. Тогава младите дарители обещаха отново да организират кампания и през тази година в дните след Великден.

Всички посетени хора приемаха своите гости като родни деца и внуци, даряваха ги с много топлина и прегръдки, благодаряха за помощта и оказаното внимание. Непринудено канеха учениците в своите къщи, водеха ги при домашните животни.

След вълнуващите срещи помежду си и двете страни си дадоха дума хубавите отношения помежду им да продължат. Дарителите получиха и специалните благодарности на Борис Николов - кмет на община Белоградчик, за високо благородното дело.