Апелативната комисия на БФС ще решава за Локомотив Мездра
Апелативната комисия на БФС ще решава за Локомотив Мездра / netinfo

Днес от 14.00 часа в столицата започна заседание на Апелативната комисия при БФС. Тя ще разгледа жалбите на ПФК Локомотив (Мездра) срещу решенията на Арбитражната комисия от 16 януари 2009 г., с които бяха разтрогнати по вина на клуба договорите на плеймейкъра Васил Киров, на дефанзивния халф Цветомир Валериев, на централния защитник Николай Панов и на левия бек Емил Тренков. Интересите на мездренския клуб ще защитават главният мениджър Георги Бачев и юристът Юлиян Михов.

Утре ще се проведе поредното, четвърто заседание през зимната пауза на Арбитражната комисия при футболния съюз. На него ще бъдат разгледани молбите на нападателя Атанас Николов и на десния халф-бек Костадин Марков, които също искат да разтрогнат с Локо (Мз) по вина на клуба.

В петък ще се състои VI-ят извънреден конгрес на БФС. Тъй като настроящият изпълнителен директор на ПФК Локомотив Йордан Гергов няма възможност да присъства на него, клубът ще бъде представен от Георги Бачев.
Междувременно Локо (Мездра) и Пирин (Благоевград) се договориха контролната среща между двата отбора да се играе на 31 януари (събота) от 17.00 часа на изкуствения терен на стадиона на ПФК Славия в кв. Овча купел.