15 са назначените на нови длъжности служители на ОД МВР - Монтана
15 са назначените на нови длъжности служители на ОД МВР - Монтана / netinfo

 Със заповеди на министъра на вътрешните работи от 28.05.2009 г. и от 30.05.2009 г. са направени следните кадрови промени с цел оптимизиране работата на ОД МВР Монтана:

Гл. инспектор Кирил Георгиев, н-к сектор "Борба с организираната престъпност" е назначен за зам.-директор на ОД МВР и началник отдел "Противодействие на престъпността", като изпълнява и длъжността н-к с-р "БОП". Досегашният началник на същия отдел комисар Любомир Иванов е назначен за н-к на РУ МВР Берковица. Шефът на Берковица - гл. инспектор Валери Йорданов е назначен за началник група в Икономическа полиция в ОД МВР Монтана.

Началникът на РУ МВР Лом - гл. инспектор Владимир Владимиров е преминал от временно изпълняващ длъжността на постоянен пост. Ст. разследващ полицай в ОД МВР Анна Янкова е назначена за временно изпълняващ длъжността гл. разследващ полицай. Инспектор Кирил Васев е новият началник на сектор "Криминална полиция" в отдел "Противодействие на престъпността" в ОД МВР Монтана. Заемащият преди него длъжността гл. инсп.

Красимир Стоянов е началник сектор Криминална полиция на РУ МВР Монтана. Началникът на криминална полиция в РУ МВР Монтана Иван Михайлов е новият шеф на група "Престъпления по пътищата" в ОД МВР. Предишният н-к, заемащ длъжността гл.инсп. Красимир Кирилов, става началник група в Криминална полиция на РУ МВР Монтана. Нов е шефът на ОДЧ в ОД МВР Монтана - гл.инспектор Ангел Петков, заемал длъжността началник на Охранителна полиция в РУ МВР Берковица.

 На негово място в Берковица е назначен комисар Славомир Славов. За временно изпълняващ длъжността н-к група "Охрана на обществения ред" в отдел "Опазване на обществения ред и превенция" в ОД МВР е назначен инспектор Денис Хилмиев. Нов е началникът на Научно-техническата лаборатория в ОД МВР  - инспектор Лозан Станимиров. Предишният началник излиза в пенсия. Криминална полиция в Лом също е с нов началник - инсп. Иван Аврамов.

В пенсия поради навършени години излизат 5-ма служители, заемащи ръководни постове.