полиция
полиция / Снимка: Дарик, архив
Полицията намери 13-годишната ученичка Теодора Василева, която изчезна в петък. Това съобщи директорката на СУ "Емилиян Станев"-Велико Търново. Тя благодари на всички за съдействието и споделянията в социалните мрежи.

"Драмата с изчезналата Теодора от 7-ми А отива към добър финал - жива и здрава е, става дума за семейни конфликти. Благодаря на учителите Х. Боева, Ц. Недева, Р. Истаткова и всички, които тази нощ не спаха, за да окажат съдействие на майката и полицията. Благодаря и на всички ученици от СУ "Емилиян Станев", които помогнаха по един или друг начин да се установи къде е изчезналото дете", коментира Кина Котларска.
 

Полицията издирва 13-годишната Теодора (СНИМКИ)

Издирваната Теодора Василева сама е отишла към 2.00 ч. след полунощ в Областната дирекция на МВР в Плевен, потвърди директорът на ОД на МВР-Велико Търново старши комисар Димитър Машов. След това е предадена на родителите си.

Момичето бе в неизвестност от петък, а сигнал за изчезването официално в полицията е подала майката. Тя е разказала пред органите на реда, че за последно е провела телефонен разговор с дъщеря си около 14.00 ч. вчера. По-късно обаче телефонът й не отговарял. До края на деня не се прибрала и в дома си във Велико Търново.

От полицията посочиха, че за известно време ученичката държала връзка с баба си, но от вчера и тя не знае нищо за своята внучка.