Откриха обявена за издирване жена
Откриха обявена за издирване жена / DarikNews.bg, архив
Полицията във Велико Търново издирва 13-годишната Теодора Василева от Плевен, която е изчезнала и няма следи от нея от вчера. Ученичката живее и учи в района на Триъгълника и е видяна за последно пред училище „Емилиян Станев”. Вчера е завършила 7-ми клас и от тогава е в неизвестност.

Полицията издирва 13-годишната Теодора
netinfo

Полицията издирва 13-годишната Теодора
netinfo

Полицията издирва 13-годишната Теодора
netinfo

Съучениците на Теодора са публикували нейни снимки в социалните мрежи и апелират всеки, който я е виждал или има данни за местонахождението й да се свърже с полицията. Учениците разказват, че са били заедно до около 11.00 ч. на тържество за завършване на учебната година. Те споделят, че момичето живее в кв. „Колю Фичето” в старата столица от около година, но е родом от Плевен. Висока е 1,64 м, с чуплива дълга коса, била е облечена с дънки и бяла тениска с надписи.

Момичето е в неизвестност от петък, а сигнал за изчезването официално в полицията е подала майката.

По информация на "ЯнтраДНЕС" майката е разказала пред органите на реда, че за последно е провела телефонен разговор с дъщеря си около 14.00 ч. вчера, която й казала, че отива при своя приятелка. По-късно обаче телефонът й не отговарял. До края на деня не се прибрала и в дома си във Велико Търново.

От полицията посочиха, че за известно време ученичката държала връзка с баба си, но от вчера и тя не знае нищо за своята внучка.