Отложиха мач на Локото, Академик играе днес
Отложиха мач на Локото, Академик играе днес / Дарик нюз, архив

Мачът между "Локомотив" /Г. Оряховица/ и ФК "Трявна" е отложен за 19- ти септември, съобщи секретарят на Зоналния съвет на БФС във В. Търново Страцимир Тинчев. Промяната е по искане на тревненския клуб, който от тази седмица е с ново ръководство и моли за време да се организира. Тимът пропусна и първия кръг, в който трябваше да срещне "Дунав" /Селановци/. Този двубой е насрочен за 12- ти септември.

Днес, а не утре, ще домакинства "Академик" /Свищов/ на "Ситомир" /Никопол/. За същият ден е изтеглен и двубоят "Балкан" /Белоградчик/- "Гигант" /Белене/.

За по един мач са наказани Боби Борисов и Иво Михайлов "Академик", Ивайло Велчев "Локомотив" /Г. Оряховица/ и Милен Иванов ФК "Червен бряг", за два Детелин Ченешков "Гигант".

Футболен клуб "Чумерна" няма да има отбор в първенството на подзона "В. Търново" за юноши старша възраст, информираха още от Зоналния съвет на БФС. Шефовете на футбола в Елена са преценили, че нямат достатъчно момчета, за да изградят боеспособен отбор и са предпочели да се включат при младшата възраст. Така в първия кръг насрочен за 5 септември юношите на "Етър- 24" ще почиват. Те трябваше да гостуват на "Чумерна", но след промяната на програма техен съперник е ФК "Трявна". От там обаче са поискали отлагане и на практика първият мач на великотърновци ще е на 12 септември, като домакини на "Локомотив" /Дряново/.

Включването на еленчани при младшата възраст прави броя на отборите и в тази група четен и няма да има почиващи. Еленчани ще стартират на 22 септември, като гости на "Янтра- 19" /Габрово/.