Етър- 24 освободи Бето по взаимно съгласие
Етър- 24 освободи Бето по взаимно съгласие / etar1924.com

Бразилецът Да Силва Мигел Веберт- Бето вече не е част от отбора на „Етър- 24". По- рано днес клубът и кариоката се разделиха по взаимно съгласие. От ръководството отказаха да коментират причините за скъсването на тригодишния договор с халфа, но е повече от ясно, че са свързани с катастрофата в първите часове на 4 септември. Тогава солидно почерпеният Бето се заби с ауди А- 3 в дърво на пътя Шереметя- Арбанаси. Инцидентът станал около 2,30 ч. през нощта, а три часа по- късно там го намерил полицейски патрул, изпълняващ други задачи в района.

Дрегерът показал 1,74 промила алкохол в кръвта на Бето, който същата сутрин трябваше да пътува с отбора за Турция и се наложи на ръководството да го измъква буквално от ареста, за да го качи на автобуса.

Неспазването на режима, гарнирано с незадоволителната спортна форма на полузащитника са натежали на везните и са довели до решението на шефовете.

Междувременно стана ясно, че основният акционер Фейзи Илханлъ е отпуснал средства за заплатите, които играчите имаха да получават на 25 август, така че преди гостуването на „Локомотив" /София/ задълженията на клуба към състезателите ще бъдат изчистени.