BSP
BSP / netinfo
Весела Лечева: Чувстваме подкрепата на хората за промяна на модела „Борисов”
„БСП за България” закри предизборната си кампания във Велико Търново. На сцената в МДТ „Константин Кисимов” отново, както и по време на откриването, се качиха кандидатите за народни представители от листата на социалистите. Те представиха вижданията си за очакваната промяна пред привържениците на левицата, а думите на Весела Лечева, че простото говорене на Бойко Борисов вече се е превърнало в просташко бяха посрещнати с аплодисменти от присъстващите.

„Ние сме по-силни от всякога, защото чувстваме подкрепата на българските граждани за нашите решения, за нашите мерки и най-вече в нашата силна воля да променим тази България. Да променим модела „Борисов”. Този модел и неговата клика, която ни отне демокрацията, който модел ни отне свободата да говорим свободно кого подкрепяме, с кого искаме да работим”, сподели водачът на листата Весела Лечева. Тя подчерта, че от ГЕРБ се опитват да внушат в обществото, че БСП няма с кого да управлява. Световната шампионка обаче контрира, задавайки от своя страна въпрос с кого биха влезли във властта от партията на Бойко Борисов.

„С реформаторите, с които до скоро управляваха, с партията-еднодневка на Марешки, с партия ДОСТ, с която работиха дружно и бяха подкрепени от нея на президентските избори. Е, с кого ще управлява партия ГЕРБ”, попита Весела Лечева.

„Хората наистина искат ГЕРБ да си отиде и да дойде правителство, което ще слуша гласовете на българския народ. Нека заедно да извървим оставащите дни до победата. Вярвайте в успеха, който ни предстои”, заяви доскорошният народен представител и трети в листата - Мариана Бояджиева.

„Това управление, което си отиде нанесе много поразии в икономиката, всички социални системи и цялото общество. Нашата цел е да отстраним окончателно на 26-ти март това управление, което е вредно за България. Никой не може и не бива да се подиграва с националното достойнство, с държавността и с независимостта на българите. Ето защо БСП е носител на промяната, която е необходима за всички българи”, каза областният председател на левицата и втори в листата - Валентин Ламбев.