Злато, сребро и бронз за ДФК "Делфините" от турнир в Бургас
Злато, сребро и бронз за ДФК "Делфините" от турнир в Бургас / ДФК Делфините
ДФК "Делфините" се завърна с три комплекта медали от силния турнир "Футболни звезди на България" в Бургас, като не инкасираха нито една загуба в редовното време на срещите.

варненци, които участваха с 3 отбора, спечелиха отличия и в трите възрасти. Родените 2008-а година "делфинчета" триумфираха с купата. Те победиха последователно "Черноморец" Бургас с 3-2, "Дунав" Русе с 5-0, "Айтос" с 12-4 и "Добруджа" със 7-1. на финала се наложиха след изпълнение на дузпи (5-4) над "Добруджа". 

Родените 2009 година "делфинчета" са с бронзовите медали, след като в спора за 3-ото място спечелиха срещу "Стара загора" с 3-2. В двубоите преди това те постигнаха убедителни победи над "Добруджа"(10-1), "Бургас спорт" (6-1) и "Звездичка" 2 (3-0), а на полуфинала отстъпиха пред "Звездичка" с 4-6 след дузпи.

Най-малките "делфинчета", родени 2010-а година завършиха на второ място в крайното класиране. След изпълнение на дузпи те отстъпиха на финала срещу "Нефтохимик с 6-7. Преди това бяха безапелационни в груповата фаза след победи над "Суперстар" Пд (9-0), "Нефтохимик" (3-1) и "Звездичка"(12-0) . На полуфинала варненци надделяха над "Бургас спорт" с 2-1  
ДФК Делфините