Шестима от „Черно море” вече няма да играят за клуба

Илиан Илиев
Илиан Илиев / ПФК Черно море
Шестимата футболисти, които в последния момент бяха извадени от състава на Черно море преди мача с Лудогорец, са били освободени от ръководството. Това разкри наставникът на варненци Илиан Илиев веднага след мача в Разград, пред Diema, съобщава Gong.bg. 

Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов бяха извадени от състава, като според информациите са се провалили на детектора на лъжата. Илиев само обяви, че те повече няма да са част от отбора за новия сезон и обяви всички други въпроси за тях да бъдат отправени към ръководството. 

"Причината да ги няма тези футболисти е, че преди два дни ръководството съобщи, че няма да продължаваме с тях за наше съжаление. Всякакви въпроси към шефовете по този въпрос. Казах ви, всякакви въпроси по причини какво се случи с тези футболисти - към ръководството. Тези играчи няма да са част от тима, така ми беше съобщено."

"Искам да благодаря на всички за добрата година. А на тях искам да благодаря, шокирани сме всички, надявам се да се развиват добре нещата занапред. Не им слагайте етикети като "петно" и т.н. За причините питайте ръководството, не говорете за петна. Само ръководството може да изясни тези неща", заяви Илиев пред DIEMA SPORT и анализира мача с Лудогорец, загубен с 1:4. 

"Неприятно е да загубиш. Дадохме добър отговор на Лудогорец, изравнихме, но просто много леко влязоха трите гола. Можехме и 2:2 да направим, но направихме лошо заставане за 1:3. Можехме да държим Лудогорец до края под напрежение, каквато ни беше и идеята, но не успяхме. Към играчите не мога да имам претенции." 

"Малко концентрация ни липсваше, търсехме да затрудним Лудогорец. Съжалявам като цяло", анализира Илиев случилото се на мача в Разград. 
gong.bg