/ ПФК Черно море
Черно море ще играе контрола в паузата на първенството. Спаринг партньор на “моряците” ще е тимът на Черноморец Балчик, съобщава официалният сайт на клуба. Двубоят ще се играе на 8 септември (събота), като точният час и място на срещата ще се уточнят допълнително.

"Черно море" среща "Арда" за купата

Днес Черно море проведе тренировка на стадион “Младост”, след която отборът направи възстановяване. Всички футболисти тренираха на пълни обороти, като единствено Патрик Андраде продължава да се готви на облекчен режим. От вчера към отбора се присъединиха националите Мартин Минчев и Иван Дичевски.

“Моряците” приемат тима на Витоша Бистрица в петък от 21:00 часа на стадион “Тича” във Варна.

Патрик под въпрос за мача с "Витоша"

Междувременно селекционерът на “А” националния отбор на България Петър Хубчев повика двама футболисти на Черно море за първите мачове на тима ни в новия турнир на УЕФА Лига на нациите срещу Словения и Норвегия. Това са вратарят Благой Макенджиев и нападателят Радослав Василев.

Дебютният двубой на България в Лига на нациите е гостуването на Словения на 6 септември; три дни по-късно приемаме Норвегия на националния стадион “Васил Левски”.
ПФК Черно море