/ netinfo
Бойко Косев
96376
Бойко Косев
  • Бойко Косев
След  двете си победи през уикенда в 9-ия и 10-ия кръг на Национална лига футзал „Развитие КДА“  „Варна сити“ е едноличен лидер във временното класиране. Варненци са непобедени на върха с 25 точки (8 победи, 1 равен ). Следва пауза в първенството, което ще се поднови на 17 февруари.

Изключително доволен, но в същото време умерен в изявлението си след победата с 9-1 над МАГ бе мениджърът на отбора Бойко Косев:

„Лесно няма. Ако не се вложиш, ако не дадеш всичко от себе си и не си концентриран, няма как да се получат нещата. Момчетата изпълниха донякъде поставените тактически задачи.

В някои случаи блеснаха и индивидуалните им качества.  Има още какво да се желае. Ние сме нов отбор, макар  че някои от момчетата са играли заедно в други тимове. Не могат да се получат с магическа пръчка нещата.

Постепенно започнахме да показваме определен стил на игра“. Запитан дали вече „предвкусва“  „Варна сити“ шампионската титла, Косев отвърна: Когато и на теория не могат да ни изместят, тогава можем да говорим за шампионска титла“.    

Чуйте цялото интервю с мениджъра на „Варна сити“ в приложения звуков файл.