Гонзо закри тренировките
Гонзо закри тренировките / снимка: Gong.bg, Добри Атанасов

Прогнозата на Гонг, че най-вероятно старши треньорът на Черно море Георги Иванов ще закрие тренировките на Черно море, се оказа вярна. Заниманията вече се провеждат при закрити врата. Поводът за решението на треньора е инцидентът два дни по-рано, при който се стигна до саморазправа между Ермес Паломино и двама привърженици на „моряците”. Вчера дори Гонзо се срещна с шефа на НФК на Черно море Иван Михайлов, с когото разговаря на тази тема.

Днес на тренировката на тима на стадион „Младост” не бяха допускани нито фенове, нито журналисти. Репортерът на Дарик и Гонг бе посрещнат от служителка на стадиона, която учтиво го помоли да напусне. Беше му обяснено, че за наблюдението на тренировка или снимане се допуска или с писмено разрешение на изп. директор Марин Маринов, или с позволението на старши треньора Георги Иванов.

По-късно стана ясно, че ще има закрити тренировки, но това ще се отнася единствено до заниманията, които ще са тактически.

Междувременно привлечениият от Левски Симеон Райков не тренира с общата група днес заради травма. Същото се отнася и за дошлия на проби халф от Дунав Рс Валери Кулинов.