ОИК-Казанлък връчи удостоверенията на кмета Галина Стоянова, кметовете на населени места и общинските съветници
ОИК-Казанлък връчи удостоверенията на кмета Галина Стоянова, кметовете на населени места и общинските съветници / Община Казанлък

Председателят на ОИК-Казанлък адв. Димитринка Петрунова официално връчи удостоверенията за избор на кмета на община Казанлък Галина Стоянова, на общинските съветници и на кметовете на кметства. Церемонията се проведе в Културно-информационния център на ул. „Искра" 4.

Председателят на ОИК-Казанлък адв. Петрунова пожела успешен мандат на избраните кметове и общински съветници и сподели, че най-оспорвани са били изборите за кметове на кметства.

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова благодари на ОИК-Казанлък и на нейния председател за перфектно свършената работа.
„Община Казанлък със сигурност заслужава избраните кметове и общински съветници. През този мандат работата ни ще бъде още по-забързана от предходните 4 години, защото очакванията на гражданите са големи", каза кметът Галина Стоянова.
Тя изрази убедеността си, че новият Общински съвет ще работи в разбирателство и консенсус и в добро взаимодействие с общинска администрация.

Кметът на община Казанлък, мандат 2015-2019, Галина Стоянова бе избрана с 69.97% от гласовете на казанлъчани още на първия тур на Местни избори'2015.