/ iStock/Getty Images
Постановката „Петък 13“ ще гостува в Синдикалния дом в Стара Загора на 14 юли.

Актьорите Мария Сапунджиева, Христо Гърбов и Мариана Миланова ще разсмеят публиката от сърце в последната комедия на известния френски сценарист и драматург Жан-Пиер Мартинез.

Действието се развива, както подсказва и заглавието, на фаталния петък 13. Джон (Христо Мутафчиев) и Кристин (Мариана Миланова) са в сериозна семейна криза, предизвикана от финансови проблеми. Джон е без работа и търси лесния начин за печалба, като участва в лотарията.

На фаталната дата семейството очаква двама свои приятели на вечеря в лондонския си дом. Натали (Мария Сапунджиева) пристига разстроена, току-що научила, че самолетът, с който съпругът ѝ Патрик се прибира за Коледа, се е разбил.

Много смях в Банско с комедията "Вечеря за тъпаци"

Докато домакините очакват (заедно с Натали) новини дали Патрик е сред оцелелите, неочаквано научават, че са спечелили супер джакпота същата вечер.

Оттам нататък ключовите думи стават „контролиране на емоциите“ и „скрий радостта си“. И това е само началото на една вечер, изпълнена с обрати, завои в отношенията и неочаквани откровения.

Билетите за „Петък 13“ се разпространяват в мрежата на EVENTIM.