Гласувайте РИМ да стане “Сграда на публиката” 2009
Гласувайте РИМ да стане “Сграда на публиката” 2009 / netinfo

Сградата на Регионалния исторически музей в Стара Загора е номинирана за участие в Националния конкурс "Сграда на годината"-2009 в категория "Сгради със специално предназначение". Участието в конкурса е с финансовото и морално съдействие на община Стара Загора, съобщи заместник-кметът проф.Димитър Динев.

Сградата на Регионалния исторически музей беше открита на 3 март тази година, а авторите на проекта - архитектите Георги Чернев, Петър Киряков и Николай Вътев станаха носители на общинската награда "Стара Загора" за 2009 година.

В рамките на конкурса "Сграда на годината"-2009 от 1 до 15 декември ще се проведе онлайн гласуване на сайта на конкурса - www.sgradanagodinata.bg за определяне на "Сграда на публиката 2009" Всеки посетител може да гласува еднократно за една сграда.

На 15 декември гласовете ще бъдат преброени в присъствието на нотариус. Победителят в онлайн гласуването ще бъде обявен на официална церемония по връчване на наградите в конкурса.


Националният конкурс "Сграда на годината" се организира от вестник «Строителство градът» под патронажа на Министерство на регионалното развитие и благоустройството и с подкрепата на браншовите организации.

Гласувайте за Регионалния исторически музей на - www.sgradanagodinata.bg.