Ева Паунова: Духът на Европа се усеща в Стара Загора
Ева Паунова: Духът на Европа се усеща в Стара Загора / netinfo

Вторият офис на евродепутат от ГЕРБ в Стара Загора бе открит тържествено, в присъствието на председателя на партията Бойко Борисов, председателя на Предизборния щаб Цветан Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ за Стара Загора Лиляна Павлова и кметове от региона.

За нас Стара Загора е изключително важно място и днес спазвам обещанието си дадено по време на предизборната кампания за ЕП, каза евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова.

„В информационния офис гражданите могат да споделят проблемите си, но най-вече очаквам техните идеи, които биха искали да се реализират в Стара Загора. Ангажирам се да идвам често в региона, за да реализираме съвместно събития, в които да се усеща духът на Европа. А в Стара Загора той се вече се усеща", категорична е Паунова.

Евродепутатът от ГЕРБ информира, че планира да покани свои колеги от ЕП да посетят Стара Загора и региона. „Аз съм поела тази отговорност и ще я изпълня, защото е необходимо да се популяризира културно-историческото ни наследство. Ще продължа и традицията на Илиана Иванова и ще работя съвместно с младите хора като организираме различни инициативи, в които те ще покажат, че са активни по различни европейски теми".

Ева Паунова и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тържествено прерязаха лентата на новия информационен европейски офис в Стара Загора. Преди това Борисов припомни, че евродепутатите от партията са поели ангажимент да бъдат близо и в помощ на кметовете и на гражданите.

Пряк ангажимент за реализирането на оперативните програми ще има и водачът на листата на ГЕРБ, капитанът на Старозагорския избирателен район Лиляна Павлова. Тя ще помага на кметовете, ще работи с тях и с евродепутатите, посочи председателят на Предизборния щаб Цветан Цветанов и пожела успех в съвместната им дейност.

Купуването и продаването на гласове е престъпление