„Берое” излиза за 3 точки под Аязмото срещу Локомотив (София)
„Берое” излиза за 3 точки под Аязмото срещу Локомотив (София) / DarikNews.bg

Мачът, който предстои е изключително важен, трябват ни 3 точки. Първото и най-важно нещо, което трябва да разберат играчите е, че трябва да са спокойни на терена, заяви старши треньорът на „Берое" Илиан Илиев преди първия от пролетния полусезон домакински мач на зелено-белите.

В петък от 17,30 ч старозагорци ще посрещнат под Аязмото „Локомотив"(София).

От футболистите наставникът на „Берое" очаква да са дисциплинирани, спокойни и мобилизирани в офанзивен план, както в голяма част от срещата с „Лудогорец" в Разград на 3 март. „Най-важно е спокойствието, да свалим топката и да играем, без да прибързваме в търсене на гол. Трябва да ни води мисълта, че трябва да играем добре и вследствие на това да се получи гол", сподели изискванията си към отбора Илиев.

Преди двубоя няма контузени играчи освен Георги Андонов. На последната тренировка утре ще стане ясен и стартовият състав, както и дали в него ще попадне новият стар състезател на зелено-белите Тодор Христов.

Като организиран и с няколко опитни играчи, сред които Владимир Манчев и Кристиян Добрев, определи съперника в предстоящия сблъсък Илиян Илиев. Той отказа да отговори чрез медиите на заканата на наставника на софийските железничари Георги Маорков възпитаниците му да отнесат от Стара Загора трите точки.