Гълъбово
Гълъбово / netinfo
Започва Седмицата на града
Празничната програма по повод 48-тата годишнина от обявяването на Гълъбово за град ще продължи цяла седмица от 21 до 27 август  и ще включва интересни срещи с известни личности, свързани с Гълъбово, изложба, театър, концерти на Народен оркестър Пловдив, поп-фолк певицата Емилия и група D2, футбол – ветерани между отборите на Гълъбово и Чирпан, киноложка изложба, народни борби и др.
Празничната програма по традиция ще стартира в понеделник на 21 август 2017 г. с „Дамско автомобилно рали". Водещ ще бъде известният DJДидо от Варна.

Всички дами, желаещи да участват в Дамското рали, могат да заявят това до 17 - ти август на телефон 0418/ 68 970; 0878282180 /Гергана Стоева/, по e-mail: gvstoeva@abv.bg или на място в сградата на общинска администрация Гълъбово /бул. Република 48/.
Участие могат да вземат дами от цялата страна, без ограничение във възрастта, но навършили пълнолетие и притежаващи валидно свидетелство за управление на МПС за съответната категория. Всички участнички ще получат по 10 литра гориво, а победителките ще бъдат наградени с купи и специални награди.