/ / ThinkStock/Getty Images
На 08 март 2019 г. (петък), във връзка с ремонт на спирателен кран на ул. „Патриарх Герман“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Горни Лозен:
-карето между ул. „Кайгана“, ул. „Св.Св.Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“.
-карето между ул. „Съединение“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“, ул. „Акация“.
-с. Долни Лозен: карето между ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“, ул. „Крушите“. Карето между ул. ‚Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“, ул. „Теменуга“
-по ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ № 97 до АМ Тракия, местност „Чикерица“, ул. „Околовръстен път“ № 360.
-вилна зона „Врана Герман“ – ул. „Ливадите“, ул. „Чардаклийска кория“
-с. Герман – ул. „Манастирска воденица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: с. Лозен - ул. „Съединение“ ъгъла с ул. „Извор“; с. Лозен - ул. „Съединение“ ъгъла с ул. „Ненко Германски“.

На 08 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул.“Дедеагач“  жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Добри Христов“, ул. „Дедеагач“ от ул. „Траянова врата“ до ул. „Нишава“, ул. „Боровец“, бул. „България“ -  бл.18, бл.19, бл.20, бл.21, 126 ОУ, висока зона на бл.93 и бл.91, ул. „Роженски проход“ между ул. „Твърдишки проход“ и ул. „Дедеагач“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добри Христов“ ъгъла с ул. „Боровец“.

На 08 март 2019 г. (петък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Краище“ жк. „Иван Вазов“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Михаил Боботинов“ от ул. „Краище“ до ул. „Янко Забунов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 30 вх. А.
На 08 март 2019 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Султан тепе“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Васил Друмев“ от ул. „Султан тепе“ до ул „Оборище“
-ул. „Султан тепе“ от ул. „Черковна“ до ул. „Алеко Константинов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Султан тепе“ №7.
На 08 март 2019 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на бул. „Владимир Вазов“ жк. „Сухата река“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Батак“, бул. „Владимир Вазов“, ул. „Брод“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Батак“ ъгъла с ул. „Брод“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.