/ iStock/Getty Images
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и жк. „Надежда 1“ на 5 март. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка със строително-монтажни работи на бул. „Александър Стамболийски“ в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 00.00 до 06.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Тодор Александров“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Позитано“, ул. „Добруджански край“ и ул. „Опълченска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ № 62, пред сградата на Национален осигурителен институт.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Сава Филаретов“ в жк. „Надежда 1“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Демир Капия" от ул. "Кирил Дрангов" до ул. " Илинденско въстание".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Демир Капия“ пред бл. 117.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.