"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. „Шипченски проход“, жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между: ул. „Александър Жендов“, бул. „Цариградско шосе“, ул. „Христо Чернопеев“ и бул. „Шипченски проход“, както и района между ул. „Николай Коперник“, ул. „Постоянство“, ул. „Коста Лулчев“ и бул. „Шипченски проход“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Коста Лулчев“ на кръстовището с ул. „Галилео Галилей“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня