„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Яворов“, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на бул. „Шипченски проход“, жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: бул. „Михай Еминеску“, бул. „Шипченски проход“, локалното платно на бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Акад. Людмил Стоянов“, Музикална академия, Факултета по приложни изкуства НХА, ресторант „Виктория“ и жк. Гео Милев - бул. „Шипченски проход“ от ул. „Симеонов век“ до бул. „Михай Еминеску“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: жк. Яворов, бул. „Шипченски проход“ на кръстовището с ул. „Акад. Людмил Стоянов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.