Временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Люлин 2“ и в.з. „Калфин дол“, съобщиха от „Софийска вода“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Виолета Ячкова“ в жк. „Люлин 2“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 211, бл. 211 А, бл. 212, бл. 228, бл. 276 ДГ № 22 „Великденче" и ул. „Ген. Михаил Савов“ № 1, 3 и 5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред входа на ДГ № 22 „Великденче“.

ЧЕЗ: Мрежата не може да понесе товара от евентуално спиране на „Топлофикация София“

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи във в.з. „Калфин дол“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:ул. 1-ва, ул. „Стряма“ и ханче „Шумако“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 1-ва. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.