/ община Сливен
Кметът Стефан Радев се срещна днес със представители на организациите, които взеха участие в подготовката и реализацията  на проявите по повод 3 март, когато бяха отбелязани 140 години от Освобождението на България. От името на Общината, той благодари на всички,  които се включиха активно в организацията и осигуряването на реда по време на честванията.

„Вярвам, че отбелязахме подобаващо тази много значима годишнина. В същото време показахме, че можем да организираме мащабни събития без никакви сериозни проблеми в организацията.

Благодаря на всички за дисциплината и перфектната организация на празника . Да се надяваме, че в бъдеще ще можем да организираме още по-запомнящи се събития за нашите съграждани", заяви пред присъстващите кметът.

Благодарствени адреси и знамена от празничното шествие бяха връчени на Центъра за подготовка на специалисти /Военно формирование 22220/, Областна дирекция на МВР и Районно управление „Полиция“, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Общинска охрана и СОТ – Сливен“.

Представители на Профилирана природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов”, Профилирана гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов”, Профилирана хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов”, Професионална гимназия по хотелиерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев”, както и СУ „Пейо Яворов” също получиха благодарствени адреси и знамена.

За дейното участие в честванията кметът  връчи знамена и благодарствени адреси и на представителите от Мотоклуб „Хайдути“, Мотоклуб „Биволите“ и Дружество „Традиция“.