„План за Сливен” на Мартин Славов е извън политическото клише като съдържание и формат
„План за Сливен” на Мартин Славов е извън политическото клише като съдържание и формат / netinfo

Ние не казваме само „Какво”, но и „Как”, обявиха от „Единни за Сливен”.

План за Сливен” на кандидата за кмет Мартин Славов от „Единни за Сливен” освен в Интернет вече може да бъде намерен и в офиса на „Единни за Сливен”.

На фона на битката на партийни листовки „Единни за Сливен” избраха за своя „План” печатен формат, който не е използван до момента в предизборна кампания. Той излезе от политическото клише и провокира интереса и кара четящият интуитивно да следва съдържанието.

„Като съдържание избягахме от традиционните предизборни програми на партиите, които с много думи не казват нищо, но обещават европейско бъдеще и блага на хората. В мерките от нашия план няма да видите изречение без точни действия и измерими резултати. Няма да видите и че най-важното са европейски програми – те така или иначе са даденост, както и държавна субсидия. Готови сме да влезем в управлението след 25 октомври с пакет от изключително конкретни решения за стабилизиране на общината”, заявиха от щаба на „Единни за Сливен”.

Планът е в основата на серията от срещи, които „Единни за Сливен” вече организира в града и селата.

„Няма речи, музика и хора, ние сме в работен режим. Хората питат как ще постигнем това, което предлагаме. Те вече знаят, че политика се прави не с обещания, а с ресурс. В тази кампания някой трябва да им каже не само „Какво”, но и „Как”. Ние правим точно това.”, заяви Мартин Славов.

„План за Сливен” е достъпен във фейсбук страницата на „Единни за Сливен”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.