Осем улици в обхвата на водния проект ще бъдат асфалтирани тази седмица
Осем улици в обхвата на водния проект ще бъдат асфалтирани тази седмица / Dariknews.bg, архив

Проектът за водния цикъл на Сливен е към приключване. Акт 15 е подписан, като остава само асфалтирането на оставащите улици в обхвата на проекта. По думите на заместник-кмета Румен Стоилов, ако няма влошаване на метеорологичната обстановка, то до три седмици асфалтирането ще приключи.

 

В центъра ще се асфалтират две улици, останали от предходната седмица. Това са ул. „Стефан Егаров”, в участъка от ул. „Стефан Пейчев” до ул. „Шипка” и ул. „Индже войвода”.

В кв. „Комлука” асфалт ще бъде положен на улиците „Сирак Скитник”, в участъка между ул. „Борис Търновски” до ул. „Булаир”, ул. „Сан Стефано” между ул. „Рила” и ул. „Булаир”, заедно с прилежащите й тупици, както и ул. „Булаир” от № 70 на съответната улица до ул. „Оборище”.

 

Асфалт ще бъде положен още по ул. „Момина сълза”, в участъка между ул. „Булаир” до ул. „Работническа”, както и ул. „Работническа”, в участъка от ул. „Момина сълза” до ул. „Родопи”. В кв. „Клуцохор” тази седмица ще се асфалтира само по ул. „Текстилец” от № 52 на съответната улица до ул. „Харкан”.