18 разноцветни балони излетяха с випуск 2016 в Стралджа
18 разноцветни балони излетяха с випуск 2016 в Стралджа / община Стралджа

За 18-те зрелостници от випуск 2016 на СОУ"П.Яворов" Стралджа днешният ден ще остане незабравим. Един от най-светлите и красиви спомени в живота към който ще се връщат всяка година през май.

Да споделят вълнението и радостта от успешно завършване на средното образование на празника в училището бяха кметът на общината Атанас Киров, неговият заместник Койка Тодорова, Гроздан Иванов, общински съветник, Недялка Димитрова, нач.отдел „Образование и култура", Боряна Атанасова, председател на училищното настоятелство.

Всяка изречена дума с поздравления и пожелания беше наситена с обич и звучеше като мило напътствие за щастлив път в живота. Усмивките, радостта по лицата показваше увереността на момичетата и момчетата, че ще постигнат мечтите си, ще оправдаят

18 разноцветни балони излетяха с випуск 2016 в Стралджа
netinfo
доверието на родители и учители.

Валентина Маринова, директор на училището, благодари на своите ученици за постигнатите успехи през годините, за спечелените награди с които допринесоха за повишаване авторитета на СОУ"П.Яворов" Стралджа. И добави награди за най-активните, най-изявените, получили най-много отличия през годините.

18 разноцветни балони излетяха с випуск 2016 в Стралджа
netinfo
Топло и сърдечно прозвуча обръщението на кмета на общината Атанас Киров, който изрази очакванията си випускът да се реализира успешно в живота. На младостта се възлагат надежди и очаквания да продължат градежа в родното място. И най-естествено е възрастните да имат очаквания след като повишат образованието, усъвършенстват опит, познания, квалификация , младежите да се завърнат в Стралджа , за да приложатнаученото.

Оптимистично прозвуча отговорът на Жанет Добрева. От името на зрелостниците тя благодари на учителите уверявайки ги, че випуск 2016 ще запази най-топли спомени и никога няма да посрами родното училище.

И прозвуча последния училищен звънец...Полетяха към небето 18 разноцветни балони. Червени рози получиха всички педагози, които развълнувано за последен път даваха своите напътствия на довчерашните ученици.