Трима младежи са пребили 30 - годишен мъж
Трима младежи са пребили 30 - годишен мъж / netinfo
Трима младежи са пребили 30 - годишен мъж около 23:30 ч. вчера вечерта на ул. „Васил Априлов” в Шумен, съобщават от полицията в града. Пристигналите на мястото полицейски служители намират на земята нападнатият, който е бил в безпомощно състояние. Граждани, станали очевидци на побоя, разказали, че на мъжът са нанесени удари с ръце и крака. Те са дали описание и на един от участниците в побоя. Установено е, че след сбиването младежите са побягнали в посока към ул. „Петър Берон”.

На ул. „Митко Папазов” служителите на реда забелязали трима души, които отговаряли на описанията. При вида на полицаите те побягнали, в посока ул. „Царевец”, след 300 метрова гонитба, младежите били задържани. Двамата от тях са от Шумен и са на възраст 16 и 17 - години, по – малкият е познат на полицията. Третият побойник е 20 – годишен младеж от с. Габрица. Тримата са задържани за 24 часа.

При проведените мероприятия е установено, че 30 - годишният мъж е от Шумен. Той е настанен за лечение в шуменската болница с контузия в областта на главата.

По случая е образувано досъдебно производство.