/ dariknews.archive

На шест сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи през последното денонощие. В 09:04 часа бил приет сигнал за наводнен гараж на ул.“Владайско въстание“ в Шумен . На място бил пратен екип, който отводнил гаражното помещение с площ от 350 кв.м. с помощта на преносима мотопомпа. Малко по-късно било извършено отводняване на ул. “Марица“ в града.

Сламопреса за малко да подпали 100 дка гора

В 12:34 часа бил приет сигнал за наводнен магазин на ул. “Климент Охридски“ в Шумен. Пристигналият на място екип отводнил търговския обект с мотопомпа.

В ранния следобед било прието обаждане, че парапланерист се е оплел при излитане в храсти на Шуменското плато. На място бил насочен екип от пожарната служба в Шумен. Било  установено, че мъжът няма нужда от помощ и не е пострадал.

Горя жилищна кооперация, няма пострадали (СНИМКИ/ВИДЕО)

В 15:08 часа бил приет сигнал за наводнено помещение на ул. “Марица“ в Шумен. На място бил насочен екип, който извършил отводняване с помощта на мотопомпа.

Екип от Нови пазар е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирали на АМ “Хемус“ автомобили вчера сутринта, след което оказали съдействие за измиване и обезопасяване на пътното платно за преминаващите автомобили.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари