Крадците са задигнали пари за лечението на Коко от Шумен. Това се случва след последната за седмицата терапия във Варна. 

Наталия Казакова и Коко се качват в колата, за да се приберат в Шумен и по пътя майката установява, че от колата липсва портмонето й. 

Вътре има около 400 лева, които същия ден са й дарени за Коко. Липсват и банкова карта и лични документи, което пречи на Наталия и Коко да пътуват до Варна за терапиите му.

DarikNews.bg
Наталия Казакова

За Коки всяка една терапия дава огромен резултат, защото преди 2 години той не говореше, не беше контактен с хората, нямаше и разбиране, разказва Наталия. 

DarikNews.bg
Наталия Казакова


Коко е преминал през три курса на вливания на стволови клетки в Украйна, които му повлияли много добре.

След втората разбирането и говора му страшно много напреднаха. След нея – отпадна диагнозата детски аутизъм. В момента е с разстройство на експресивната реч, обяснява Наталия. 

DarikNews.bg
Наталия Казакова


Всеки месец терапиите на Коко струват около 3000 лева на семейството. Както при цялото му лечение, голяма част от средствата се събират чрез дарения.

След неприятния инцидент е проведен оглед от полицията в Шумен, очаква се силите на реда в морската ни столица да водят разследването, тъй като престъплението е станало на тяхна територия. 

Начини за даренияhelpkarma.com/help/koki

Дарителска сметка
Калоян Пейчев Казаков
ПроКредит Банк
BG89PRCB92301049318117

PayPal - help_koko@abv.bg

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.