Обявени са пет обществени поръчки по проекта Аз градът
Обявени са пет обществени поръчки по проекта Аз градът / Дарик Русе, Искра Георгиева, архив

Пет обществени поръчки, които ще осигурят изпълнението по проект „Аз, Градът” са обявени от Община Русе, съобщава ръководителят на проекта Ива Чавдарова. По първата от тях, за която документи могат да се закупят до 6 април 2012 г., се избират изпълнители за реклама и промотиране на проекта. Заинтересованите оференти могат да избират между седем обособени позиции, за всяка от които могат да кандидатстват поотделно – проектиране и изработване на печатни рекламни материали; изработване на аудио, видео и интернет рекламни материали и разпространение на рекламните материали; мобилна платформата; въздушна реклама; директно видео предаване чрез стрийминг в интернет на събитията; организиране на видеомост; осигуряване на рекламни площи. Максималната обща стойност е 164 133.31 лв. без ДДС.

По втората поръчка, за която документи се закупуват до 12 април 2012 г. и възлиза на максимална стойност 299 957.75 лв. без ДДС, се търси организатор на фестивал за съвременна градска култура „Аз, Градът”.

Следващата обществена поръчка е на максимална стойност 133 707.31 лв. без ДДС и тя е за доставка на оборудване по проекта. В рамките й са обособени четири позиции, за които оферентите могат да кандидатстват поотделно – подвижна сглобаема сцена, подиум, осветление, мултимедия; видео-информационна система; техника за директно видеостриймване в интернет; конструкция за външни експозиции.  За тази поръчка заинтересованите компании могат да закупят документи до 20 април 2012.

Строителни дейности на максимална стойност 29 664.96 лв. без ДДС е обектът на четвъртата обществена поръчка, за която документи могат да се закупят също до 20 април 2012 г. Изпълнителят трябва да обезпечи електрическото захранване на пет броя сглобяеми покрити сцени, които ще се изградят в квартал „Дружба 3”, квартал „Здравец изток”, Парка на младежта и на кея.

Петата поръчка е за одит на проекта, тя е на максимална стойност 8 000 лв. без ДДС, за нея документи могат да бъдат закупени до 8 май 2012 г.

Документи за участие в тръжните процедури се закупуват от гише „Търговия и транспорт” в информационния център на Община Русе на пл. „Свобода” 6.