Знаме с 6 титли поведе шествието на „Лудогорец“
Знаме с 6 титли поведе шествието на „Лудогорец“ / netinfo
Девет отбора от запалянковци ще участват в турнира по футбол на малки врати, част от Четвъртия фен събор на „Лудогорец“.
Мачовете между тях започват в 9,00 ч. утре, 27 май, на Тренировъчната база „Гнездо на орли“, половин час по-рано ще се тегли жребият. Тимовете са от по 5+1 играчи, играе се в две полувремена от по 10 минути. Участниците са от: Разград, Варна, Русе, Завет, фирма „Амилум“, Попово, Регион Търново (с фенове от Лясковец, Горна Оряховица и Велико Търново), Кубрат и фен фракцията „Грийн Фронт“. Момичетата от „Грийн Лейдис“, които също са част от организатора на събиитето Обединени фен клубове „Лудогорец“ ще са в публиката. Очаква се финалът да се играе около 13,00 ч. Кметът д-р Валентин Василев ще връчи купите на победителите, общината Разград е осигурила тези призове, от „Болярка“ пък са  подготвили индивидуални награди – за най-добър вратар, голмайстор и най-полезен играч. Спонсори на турнира са още: ПФК“Лудогорец 1945“, ВК“Правда“, Пицария „Крейзи форест“, „Клио комерс“ и „Тера маркет“.
Съборът на феновете продължава в следобедните часове в местността „Пчелина“, в хижата на община Разград, там ще има още два турнира – по табла и тенис на маса. Вечерта от 19,00 ч. е веселата част от събитието.
Сред гостите на събора ще е част от ръководството на ПФК“Лудогорец“.