Москов: Ролев ще подобри резултата си от 15% подкрепа
Москов: Ролев ще подобри резултата си от 15% подкрепа / netinfo
Москов: Ролев ще подобри резултата си от 15% подкрепа
92747
Москов: Ролев ще подобри резултата си от 15% подкрепа
  • Москов: Ролев ще подобри резултата си от 15% подкрепа
Председателят на предизборния щаб на коалиция „Реформаторски блок – Глас Народен“ д-р Петър Москов изрази убедеността си, че водачът на листата в Разградски регион Теодор Ролев ще подобри резултата си от последните избори, в които участва – местните. Тогава Ролев събра 15% подкрепа от жителите на община Разград. Убеден съм, че Лудогорието ще е на картата с избрани депутати от Реформаторския блок – каза още Москов, който дойде в Разград за представянето на листата на коалицията. Чуйте думите му в подкрепа на разградската листа на коалицията с №21 в интегралната бюлетина в прикачения звуков файл.
Подобна надежда и убеденост изразиха и всичките осем кандидат-депутати. „Разград се нуждае от професионалисти, а не от парашутисти“ – бе мотото на откриването на кампанията на Реформаторския блок в 18-ти избирателен регион. „Партийните централи превръщат Разград в плацдарм за тренировка на парашутно-десантните войски, в другите листи парашутисти падат като пухкави снежинки, а като ги изберат и дим да ги няма“ -  обяви Ролев. Разград заслужава местен човек, който знае болките на региона, да го представлява в Народното събрание, човек, който пътува по пътищата с дупки и който е усещал неприятните миризми, които обгръщаха града – каза още водачът на листата на Реформаторския блок.
Той представи своята листа като листата на бъдещето, съставена от специалисти в различни области. Екип от професионалисти, водени от биткаджия пък ги нарече Петър Москов.
След предприемача Теодор Ролев втори в листата е Людмил Тихчев от Кубрат, който работи като застрахователен агент, има 38-годишен трудов стаж не само в тази професия, а и в Горско стопанство и Топливо-Кубрат. Д-р Евгения Керчева е трета в листата, тя има 20-годишен трудов стаж като педиатър. Атанас Зарков живее в Завет, той е инженер-еколог по образование, в момента е земеделски производител, занимава се с пчеларство. Учителката по химия в ГПЧЕ“Екзарх Йосиф“ Ивелина Христова е под №5 в листата на Реформаторския блок. Тя е три пъти носител на званието „Учител на годината“. Сред нея в листата е адвокат Димо Борисов, следван от Симеон Тодоров – учител по физкултура от 43 години, ръководени от него ученически отбори са ставали републикански първенци по лека атлетика и баскетбол, той е и  председател на Управителния съвет на клуба по тенис на маса. В тази листа съм, защото искам да се промени статуквото, все едни и същи хора да управляват, изчерпани са – заяви Тодоров. Последен в листата е най-младият й член – икономистът Светломир Матев. След завършване на висшето си образование той е работил в София, но заедно със съпругата си са решили да се завърнат в Разград. Ще работим това да се случи и с други млади разградчани – обяви Ролев.

Москов: Ролев ще подобри резултата си от 15% подкрепа
netinfo

Москов: Ролев ще подобри резултата си от 15% подкрепа
netinfo

Москов: Ролев ще подобри резултата си от 15% подкрепа
netinfo