Бивш полицейски шеф оглави „Паркстрой“
Бивш полицейски шеф оглави „Паркстрой“ / Радка Минчева
Бивш полицейски шеф е изпълняващ длъжността „Директор на Общинско предприятие „Паркстрой“-Разград.
Валентин Стоянов бе представен днес пред медиите от кмета на Разград д-р Валентин Василев и неговата заместничка Галина Георгиева.
Стоянов е на 48 години. Завършил е Военното училище в Шумен, цивилната му специалност е електроинженер изчислителни машини. Има 3 години стаж в Министерството на отбраната и 19 години в МВР, бил е началник група, началник сектор, шеф на сектор „Пътна полиция“, а последната му длъжност в полицията бе началник на Районно управление-Разград. Напусна този пост през септември 2015 г. по собствено желание, както обяви днес. След това е работил 3 месеца като производствен директор в разградска фирма, а в „Паркстрой“ идва от позицията „Експерт Развиите на търговската мрежа“ в ДЗИ.
Запознат съм с основната част от дейностите на общинското предприятие – каза той в отговор на въпрос на Дарик-Разград. Кметът Василев допълни, че предстои среща с директора на „Паркстрой“ и с Недим Тахиров, на която ще бъдат обсъдени общите дейности на двете предприятия.
Директорският пост в ОП"Паркстрой" е вакантен от края на месец март, когато при катастрофа загина предишния директор Звездомир Илиев.

Бивш полицейски шеф оглави Паркстрой
netinfo