Бивш кмет на Исперих стана Почетен член на Съюза на ветераните
Бивш кмет на Исперих стана Почетен член на Съюза на ветераните / netinfo
Заместник областният управител на Разград Евгени Драганов откри тази вечер в Исперих изложбата „Военните паметници в област Разград“ - съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.
Изложбата се организира от Областна администрация със съдействието на Областния съвет на Съюза на ветераните от войните в България и Областния съвет на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Експозицията от фотографии на над 100 военни паметника вече бе представена в Разград и в Кубрат, в Исперих може да бъде видяна до 27 октомври в читалище „Съзнание 1891“.
На откриването на експозицията присъстваха: заместник-кметът на Исперих Айджан Бейтула, директорът на дирекция „Хуманитарни дейности” в Община Исперих Исмаил Айдън, бившият кмет на Исперих Адил Решидов, председателят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва Огнян Кирилов и председателят на Областния съвет на ветераните от войните Стоян Великов, авторът на повечето снимки подполковник Владимир Вълов, представители на Исторически музей Исперих, граждани от град Исперих.
На откриването на изложбата Стоян Великов връчи грамота за удостояване на Адил Решидов със званието „Почетен член на Съюза на ветераните от войните“ за приноса му за изграждането на паметника на загиналите във войните в град Исперих.

Бивш кмет на Исперих стана Почетен член на Съюза на ветераните
netinfo

Бивш кмет на Исперих стана Почетен член на Съюза на ветераните
netinfo