Раздадоха наградите ПРОИЗВЕДЕНО В АСЕНОВГРАД
Раздадоха наградите ПРОИЗВЕДЕНО В АСЕНОВГРАД / община Асеновград

На традиционния Коледен бал на Съюза на предприемачите в Асеновград кметът д-р Емил Караиванов връчи приза Произведено в Асеновград“ на управителите на фирма „КОРАЛ СПЕКТЪР“ ЕООД. „Отличената фирма е водеща на национално ниво в бранша на проучването, проектирането и производството на слънцезащитни съоръжения“, сподели д-р Емил Караиванов преди да връчи наградата.

Поздравление към предприемачите и гостите поднесоха партньорите на Съюза на предприемачите – Асеновград, от Конфедерацията на работодателите „Тракия” – Клуба на работодателя – Стара Загора, Сдружението на предприемачите – Панагюрище, и Сдружението на частните предприемачи и работодатели – Пазарджик.

Организиран бе благотворителен търг за финансово подпомагане на талантливи деца и тежко болни хора, на който присъстващите наддаваха за картини на асеновградските художници Ангел Тулев, Аспарух Сърбов, Геракси Гераксиев и Тихомир Панайотов и знаме „Свобода или смъртъ”, изработено от „Бендида-66” ЕООД, фотьойл, изработен от „Джи отто ливинг софа” ЕООД и за шотландска ракия, дарена от председателя на сдружението в Пазарджик Евтим Янев, управител на „Янев-55” ЕООД. 4900 лв. се събраха от търга.

Организиран бе и благотворителен търг на картини на Атанас Москов, Димитър Ненкин и Нина Миткова за скъпоструващата и тежка операция на Любомила Ангелова-Люси. От трите платна бяха събрани 1750 лв. Сумата бе удвоена от управителя на „Запрянови-03” ООД Георги Запрянов, а собственикът на туристическата агенция „Комфорт-ЕС” ЕООД Пламен Павлов добави още 460 лв. Така от коледния бал на предприемачите на Люси ще бъдат дарени общо 4060 лв.

Съюзът на предприемачите за поредна година връчи своите награди по време на коледния им бал. Отличените бяха в следните категории:

Дарител на годината” – „Запрянови-03” ООД с управител Георги Запрянов. Наградата бе връчена от кмета на община Първомай Ангел Папазов

За цялостен принос към Съюза на предприемачите – Асеновград, и активна дейност в живота на сдружението за 2015 г.” – Васил Пиронков, управител на „Комексмаш” ЕООД. Наградата бе връчена от зам.-председателя на Съюза на предприемачите – Асеновград, Иван Чохаджиев.

Най-динамично развиваща се фирма” – „Мариноарт” ЕООД с управител Ангел Маринов. Наградата бе връчена от Борислав Ангелов, управител на „Любекс” ЕООД.

Фирма на годината” – „Запрянови-03” ООД с управител Георги Запрянов. Наградата бе връчена от председателя на Съюза на предприемачите – Асеновград, Васил Пиронков.

Предприемач на годината” – Васил Пиронков, управител на „Комексмаш” ЕООД. Наградата бе връчена от народния представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев.