Лиляна Павлова: Стабилността на правителството е факт
Лиляна Павлова: Стабилността на правителството е факт / netinfo

Стабилността на правителството е факт благодарение на резултатите, които можем да отчетем за тази година, коментира пред журналисти в Смолян министър Лиляна Павлова. Според нея се преекспонира и драматизира в повече гласуването на един текст при приемането на промените в конституцията. Експериментът, който преживяхме при предишни такива дестабилизации беше 10 милиарда, посочи министър Павлова.

Според нея този път би струвало много повече милиарди за много по-дълги години, „ако някой си позволи да се опита да съсипе една много стабилна политически и икономически обстановка, която сме постигнали към момента”. Лиляна Павлова изрази увереност, че разумът трябва да надделее и ще се намери правилният компромис, за да се запази политическата и икономическата стабилност на държавата.

Няма отказ от съдебна реформа, допълни министърът на регионалното развитие. Според нея гласуването за една квота не би следвало изобщо да бъде „спънка за реформа, за която има категоричната воля на мнозинството”. Убедена съм, че са разумни хора партньорите, с които работим, заяви министър Павлова.

Тя пристигна в Смолян за откриването на две рехабилитирани пътни отсечки, изпълнени по лот 27 на ОП „Регионално развитие” 2007-2013.