Факторът “Евротурнири” - как да инвестираме в него?
Факторът “Евротурнири” - как да инвестираме в него? / gong.bg

Футболният сезон навлиза в решителната си фаза. Шампионската лига и Лига Европа са в разгара си. Дългоочакваният от клубовете с високи амбиции момент настъпва. Големите мачове започват, а победителите от тях ще бъдат под светлините на прожекторите дълго време. В месеците от март до май определят героите на новия сезон, а любителите на залозите ще покачат допълнително адреналина си, като опитат да осребрят познанията си в най-популярната игра.

Положителното при залозите в европейските турнири, и особено във фазата им на елиманиции, е, че любитилите на прогнозите познават добре отборите. Повечето от тях са представители на водещите първенства и са качествата им са добре известни на привържениците на футбола.

Факторът Евротурнири  как да инвестираме в него
netinfo
Така залагащите лесно могат да добият впечатления от моментната форма на отборите и са наясно са с проблемите, които има всеки един от тях. Допълнителен плюс за любителите на прогнозите е, че могат да обогатят информацията си благодарение на специализирани сайтове като Nostrabet.

От фундаментално значение по пътя към европейската слава е и опитът, който всеки един от тимовете има на европейската сцена. Обичайните фаворити, като испанските колоси Барселона и Реал Мадрид, както и баварския гранд Байерн Мюнхен, винаги са с едни гърди напред, заради почти ежегодното си участие на полуфинал в лигата на богатите.

Факторът Евротурнири  как да инвестираме в него
netinfo
Фактор в представянето на отборите може да бъде и конкуренцията във вътрешните първенства. Така например френската Лига 1 е малка лъжица за устата на гладния за успехи ПСЖ и парижани отдавна са си гарантирали титлата. Въпреки, че отстраниха по категоричен начин Челси на осминафиналите, за Златан Ибрахимович и съотборниците му всеки следващ съперник в турнира ще бъде огромно изпитание точно поради липсата на мачове с подобно напрежение в шампионата.

Изключително интересно тази година е и в Лига Европа. Вторият по престиж турнир събра в една компания солидни имена като Ливърпул, Манчестър Юн, Борусия Дортмунд, Тотнъм, Севиля, Валенсия, Атлетик Билбао и като че ли се радва на най-силния си сезон. Испанските отбори са доминанти в този турнир, но дали формата на отборите от Пиринеите е същата като в миналите години и дали жадните за титли английски грандове не са решени на всичко, за да триумфират през май...

Интригата и конкуренцията в Лига Европа са по-силни отвсякога. Голяма част от отборите в нея са добре познати на аудиторията. Звездите във всеки един от тях – също. А колкото повече познания имат любителите на залозите, толкова повече се увеличават шансовете им за успех.