/ ThinkStock/Getty Images
63-годишен мъж е убит снощи в Пловдив, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал около 23:00 часа, когато е подаден и сигнал на тел. 112 за убийството. По случая са задържани двама души. 

Разкриха подробности за убийството на 40-годишната военнослужеща в Сопот

Окръжна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебното производство за умишленото убийство. Човекът бил в къщата си на ул. "Родопи" в Пловдив заедно с 38-годишната си приятелка и синът ѝ - на 20 г.

Между тях възникнал битов скандал след употреба на голямо количество алкохол.  В яростната разпра жената и синът ѝ нанесли на жертвата множество удари с нож и счупена стъклена чаша. Той е починал в резултат на раните си в областта на шията. Убийците са били задържани от полицията при опит да напуснат Пловдив. 

Откриха в Сопот тялото на изчезнала рейнджърка (ВИДЕО)

Днес предстои те да бъдат привлечени като обвиняеми за умишленото убийство на 63-годишния мъж, като в зависимост от резултатите от назначените експертизи ще се преценява и за по-тежка квалификация по повдигнатото обвинение.

Двамата ще бъдат задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, който ще внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.